logo
Jaga
Otsi ViroWebist!


Pärnu majoitus
huoneisto.eu

Hotell Bristol Pärnu

Hotell Bristol Pärnu

Rüütli 45, Pärnu, Pärnumaa
Kaart kaart   Telefon: +372 445 6969
Saada e-mail
bristol-parnu.com
Tere tulemast Pärnu südmes asuvasse hotelli Bristol!
Hotell Bristol asub Pärnu linna südames peatänava hoonestuses erandlikus gootipärase kujundusega ajaloolises puhasvuukviimistlusega tellishoones, mille nurki markeerivad ärklid.
Hotell Bristol hoone on ehitatud kahes järgus: 19. sajandi lõpus valmis arhitekt B. v. Bocki projekti järgi Rüütli ja Hommiku tänava nurgaosa, 1904. aastal tehti linnaarhitekt H. v. Wolffeldti signeeritud projekti järgi pikendus piki Rüütli tänavat. Esmalt valminud hooneosa esimene korrus ehitati elamuks, kuid praegu on see kasutusel toitlustuskohana. Hiljem valminud hoonetiivas ehitati I korrus kohe äriruumideks, II korrusel oli pikemat aega hotell ja hiljem kontoriruumid. Hotell, mille numbritoad asuvad teisel ja kolmandal korrusel, avati taas 1996. aastal.
Hotellis Bristol on kokku 18 numbrituba nendest 2 sviiti koos vanniga.Igas toas on dusiruum tualetiga, kaugvalimistelefon, teler ja tasuta juhtmeta internetiühendus.Vastavalt 19. sajandi gootistiilile on kõik 18 Bristol Hotelli ruumikat tuba omapärase sisekujunduse ja suurusega.
Hotelli esimesel korrusel asub menukas ja ainus Pärnu karaokebaar Coco Loco.
SUOMEKSIPÅ SVENSKA IN ENGLISH AUF DEUTSCH

Kaart

Saada e-mail: Hotell Bristol Pärnu

Pealkiri

Saatja nimi
:

Saatja e-mail:

Sõnum

Turvakood  
Lae turvakood uuesti
Sisesta turvakood



Info kaardi kohta ja kasutustingimused: Kaart ja kaardil näidatud aadressid põhinevad Google Maps andmetele. Kaardil näidatud Eesti aadressid ja asukohad ei ole alati täpsed. ViroWeb ei vastuta kaardil näidatud võimalike valeandmete eest.

EstRent - puhkemajad Eestis



ViroWebist
Kontakt
Firma lisamine
Reklaami avaldamine ja autoriõigused

  IN ENGLISH PÅ SVENSKA AUF DEUTSCH


Puhkemajad, suvilad, külaliskorterid